Misfits ( Uyumsuzlar )


misfits
Misfits

Şimdi de yayın hayatına 2009 yılında başlayan ödüllü ( BAFTA ) komedi drama dizisi olan Misfits dizisini sizlere tanıtacağım...

misfits
Misfits

Misfits, birbirini tanımayan ve toplum hizmetinde çalışan beş gencin fırtınaya yakalandıktan sonra süper güçler kazanmasını konu alıyor. Bu süper güçleri kazanan gençlerin dünyayı kurtarmaya ve dünyayı kötülükle yönetmeye kalkışmaması hayatlarına öylece devam etmekte olmaları diziyi bambaşka bir boyuta taşımakta.

misfits
Misfits Süper Güçler

Her birinin farklı bir özel gücü vardır, ancak yine her birinin aklı bir karış havada  olduğu için  süper güçlerini saçma sapan işlerde kullanmayı tercih ederler, zaten isteseler de güçlerini nasıl kullanacaklarını öğrenmeleri vakitlerini alacaktır.

Bu beş kendilerine bile hayırları olmayan genç, o fırtınadan etkilenen tek
topluluk mudur? Yoksa onlar gibi özel güçlere sahip olan başkaları da var mı?

misfits
Misfits

Londra'nın varoşlarını kullandığı dil ve yaşam tarzıyla başarılı bir şekilde yansıtmış. Ama aman dikkat, çok ciddi anlamda argo ve küfür içeriyor. Ailenizle izlememenizi öneririm :)

Gülmekten yarılacaksınız desem yeridir :)))

Birazda oyunculara ve özel güçlerine göz atalım;

misfits
Misfits Özel Güçler

Simon ( iwan rheon ) : Utangaç, içine kapanık, arkadaş edinmekte zorluk çeken biridir. Sosyal ortamlarda görmezden gelindiği zamanlarda görünmez olabilme ve kendini iyice zora sokmakta üstüne yoktur. Videolar çekmek ve bunları düzenlemek en büyük hobisidir. Özel gücünün GÖRÜNMEZLİK olduğunun farkına varmıştır.

Curtis ( Nathan Lloyd Stewart-Jarrett ) : Tanınan bir sporcu olup özel gücünü
( ZAMANI GERİ ALMAK ) ise yaşadığı kötü bir olay sonrası zamanda geri giderek yaşadığı olayı düzeltebileceğini fark eder. Böylece olayların seyrini değiştirebilen Curtis, birçok kez arkadaşlarının hayatını kurtaracaktır.

Alisha ( Antonia Thomas ) : Ünlü şarkıcı Rihanna ile olan benzerliği dikkatimi çeken tam bir parti düşkünü Alisha, insanları tenlerine dokunduğu anda veya kendisine dokunan insanları ( CİNSEL OLARAK AZDIRMA ) yeteneğine sahip olmuştur. Başlarda bu gücü hoşuna gitse de bir süre sonra bu özelliğinden rahatsız olacaktır.

Kelly ( Lauren Socha ) : Aksanı ile dikkat çeken bir karakter olup özel gücü insanlarda
( DÜŞÜNCE OKUMA ). Bahse girerim bu aksanı daha önce hiç duymadınız :)

Veee

Nathan ( Robert Sheehan ) : Misfits'in belki de izlemesi en keyifli karakteri olan Nathan, piç kelimesinin kanlı canlı karşılığı. Güldürürken düşündüren değil de işeten :) Hem sevip, hem gebertmek istenen türde bir insan. Çevresinde gerçekleşen bu olaylara seyirci kalır. Çünkü fırtınadan sonra henüz keşfedebildiği bir özel gücü yoktur. İnanın bana sadece Nathan artık gücünü keşfetsin diye ya arkadaş bu adamın özel gücü nedir diye diye kilitlendim dizinin başında :)

Nathan dizide kariyeri en iyi olan oyuncu. Hayatı bu kadar boş yaşayabilen ve hiç bir şeyi bu denli önemsemeyen bir insan evladı daha görmedim ben :) sadece bu adam için bile izlenilesi bir dizi olup içerisinde aksiyon-komedi-bilim kurgu-fantastik-gizem-dram ögelerini bir arada sunmaktadır.

Yakın bir arkadaşımın tavsiyem üzerine izlemesinden sonra geri dönüşü şu şekilde olmuştu; Misfits kısa zamanda bende de bağımlılık yaptı. Özellikle Nathan beni delirtiyor gülmekten...

Misfits oyuncuları neden toplum hizmetindeler?

Simon: Birinin evini yakmaya çalıştığı için.

Curtis: Üzerinde uyuşturucu bulundurduğu için.

Alisha: Sarhoş araba kullanırken onu durduran polis memuruna blowjob teklif ettiği için.

Kelly: Anlaşamadığı bir kızı dövdüğü için.

Nathan: Bowling salonundan şeker çalmaya çalıştığı için.

Son olarak bu tarz diziler ilginizi çekiyorsa sakın kaçırmayın. Komedi dizisi denilince arşive konulası, dosta düşmana tavsiye edilesidir kendileri :)

Misfits'in müzikleri özellikle ilk bölümden itibaren içine çekiyor insanı çok ama çok kaliteli...



misfits
Misfits