Severek Takip Ettiğimiz Blogger Arkadaşlar Mimi


friends
FRIENDS

Aşkın Bedenlenmiş Halleri'nin yazarı ve canım arkadaşım; sevgili pehito sayesinde ilk defa mimlenmiş olmanın heyecanıyla birlikte kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

26 Mart'ta gelen bu mim aceleye getirilmeyecek kadar değerli ve zordu benim için. Tahmin edersiniz ki severek takip ettiğimiz blog arkadaşlarımızı yazmak gerçekten de çok hassas bir durum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum; o kadar çok blog takip ediyorum ki anlatamam. Fakat hepsine yorum bırakma imkanım olmuyor. Bugüne kadar varlığımdan dahi haberdar olmayan ve benim sürekli yazılarını okuduğum bir çok blogger arkadaş var :) bazen konuya hakim olamadığımdan ötürü bazen o kadar güzel şeyler yazıyorlar ki ne yazsam sanki bir şeyler eksik kalacakmış gibi bazense arada bir yorumlarımla iştirak etsem de geri dönüşlerin samimiyetine inanmadığım için yorum kısmı benim için daha bir seçici oluyor.

Bir sabah 'Onun Adı Mavi' adlı yazısına ''Aaa bu ne yaaa nereye baksam mavi kime sorsam mavi en sıcak renk mavi falan benim güzelim sarı rengime ne oldu?'' diye yazmıştım ve önce bana 'sarı'nın anlamını güzelce anlatıp sonra da 'Hayal Meyal Sarı-1' , 'Hayal Meyal Sarı-2' , 'Hayal Meyal Sarı-3' ve 'Hayal Meyal Sarı-4' şeklinde devam eden hikayeleri peşi sıra yazarak (çıktılarını alıp sakladığım) mükemmel bir hediye sunan pe hito, Oscar'ın gözünde En İyi Kurgu Ödülü'nün sahibidir.

Önceleri daha sıklıkla konuştuğumuz fakat son zamanlarda sağlık problemleri nedeniyle bloguna da daha az vakit ayırabilen, herkesin muhakkak takip etmesi hatta takip etmesi yetmez tanıması gerektiğine inandığım, tertemiz bir kalbi olan, dostluğuna her daim ihtiyacım olan; evlerimizin, bahçelerimizin perisi sevgili bahçeperim, Oscar'ın gözünde En İyi Sanat Yönetmeni Ödülü'nün sahibidir.

Bir öğle vakti 'Sıkılmaktan Sıkıldım' adlı yazısını okurken yahu bu arkadaş ne garip bir insanmış ya diye düşünürken ve yazıyı sonuna kadar ıkına sıkına okurken geniş geniş sıkılırken buldum kendimi :) ve sonrasında o yazdıkça ben okudukça birbirimizi çok sevdik. En son ben ona acılı lahmacun ısmarladım ve dost olduk :))) sevgili Pink timber, Oscar'ın gözünde En İyi Orijinal Senaryo Ödülü'nün sahibidir.

Sevgili Sui ile sevdiğimiz diziler, filmler, müzikler o kadar aynı ki anlatamam. Yazılarında kullandığı sade dil başlı başına muazzam ;) özellikle 'Ruhu Dinlendirelim' başlığı altında paylaştıkları o kadar muhteşem ki severek takip edeceğinize canı gönülden inanıyorum. Ben Sustum Onlar Konuştu, Oscar'ın gözünde En İyi Ses Kurgusu Ödülü'nün sahibidir.

Uzun zamandır Oscar'a yazarı ile hiç tanışmadığımız bir blogdan okuyucular geldiğini görüyorum. Neden acaba hiç yazmadı? Yoksa o da benim gibi genelde okumayı mı tercih ediyor? İlk adımı ben mi atmalıyım? Gidip bir sadece merhaba desem mi? Ya da az daha bekleyeyim. Kesin gelecek, kesin yorum yazacak diye beklediğim ama artık bu mim sayesinde ilk adımı atıp ve pası kendisine atmış olduğum, ünlülerle röportaj yapmaya ve film izlemeye bayıldığını öğrendiğim; sevgili Mavianne, Oscar'ın gözünde En İyi Yabancı Film Ödülü'nün sahibidir.

''Hoşgeldiniz dünyama... Yaşadıklarım, ilgi alanlarım ve dikkatimi çekenler... Yazıların bir sistematiği yok aslında, o an ki ruh halimle her şey'' diyen ve gerçekten de kendi dünyasında, bir sistematiği olmayan bir şekilde birbirinden ilginç bilgileri, fotoğrafları, yaşanmış gerçek hikayeleri kendine has anlatım tarzıyla blogunun adında ki gibi kaleme alan İçimden Geldiği Gibi, Oscar'ın gözünde En İyi Uyarlama Senaryo Ödülü'nün sahibidir.

arkadaslar
FRIENDS

Oscar, severek takip ettiği blogger arkadaşlarını kaleme aldı. Daha önce söylediğim gibi, elbette bir yazıyla bitmeyecek kadar çok takip ettiğim arkadaşım var. Lütfen kimse darılmasın. Bu yazıyı kaynak göstererek dileyen herkes bu mimi yapabilir.