Takip Edilebilecek YouTube Kanalları-2


freddy fairhair
Freddy Fairhair

YouTube'da abonesi olduğum ve yaptıkları kamera şakaları ile komik videolar paylaşan çok başarılı kanallar olduğunu daha önce söylemiş ve ''Komik Videolar'' adlı yayında Andrew Hales'in (LAHWF) kanalından bahsetmiştim. Bu yazımda ise bir başka favori YouTube kanalımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

FreddyFairhair (Freddy Fairhair)


freddyfairhair
FreddyFairhair

Kendi adıyla açmış olduğu FreddyFairhair kanalının sahibi Norveçli Freddy Fairhair de çektiği komik videoları YouTube'a yükleyerek popüler olmuş birisi. Bazıları hakikaten çok komik. Genel olarak günlük hayatın akışındaki insanların yanına yaklaşıp birbirinden garip sorular soruyor ya da sadece Norveççe konuşması bile başlı başına bir komedi oluyor. Freddy'i de çok uzun zamandır takip ediyorum. İnsanın komik olması için bir çaba sarf etmesine gerek olmadığını düşünenlerdenim. Yani zaten o kişiye baktığınız zaman bir gülümseme oluşmalı yüzünüzde, duruşu komik olmalı, mimiklerini iyi kullanabilmeli, yaptığı şeyin komedi ile uzaktan yakından alakası olmadığı anlarda bile tek bir bakışı ile sizi güldürebilmeli ;)

Freddy Fairhair gerçekten de çok farklı bir kişilik. Bazen tüm videolarını eskiden yeniye göre sıralayıp sil baştan bir tekrar geçtiğim oluyor.

Sözün özü ''Awkward'' denilince akla gelen isimlerden Freddy Fairhair ve onun birbirinden garip, şaka videolarının paylaşıldığı çok başarılı bir YouTube kanalı FreddyFairhair.

freddy fairhair
Freddy Fairhair

En Çok İzlenen Komik Videolar


Şimdi FreddyFairhair kanalının en çok izlenen komik videoları ve benim favori videolarımdan bazılarını paylaşacağım sizlerle.

Top 10 Romantic Movie Clichés


''Tittei!'' (peekaboo)


Untying People's Shoes


Dancing With Girls On The Street


Workout Motivaiton Prank


Extremely Nervous Guy Hitting on Girls


Picking Up Girls Speaking Another Language


Flirting With Girls Speaking Another Language (at UCSB)


Getting Intimate With Statues


Supermarket Wine Date


LMAO in Public


Creepy Guy Drawing Girls Then Hitting On Them


Spooning People


Accidentally Blasting Out Embarrassing Songs In Public


Most Embarrassing Prank (Wear Headphones!)


FreddyFairhair YouTube kanalını dolayısıyla Freddy'i Google Plus - Facebook - Twitter hesaplarından da takip edebilirsiniz.

Ben en beğendiklerimi ve dediğim gibi en çok izlenenler arasından seçerek paylaştım. Siz de içlerinden en beğendiğinizi yazabilirsiniz ;)

freddy FAIRHAIR vs THE NORMS

komik videolar
Freddy Fairhair-Komik Videolar