Beyin Avcıları


mindhunters beyin avcilari
Mindhunters-Beyin Avcıları

''Cinayetlerin büyük çoğunluğu kurbanın tanıdığı biri tarafından işlenir. İlk 48 saat içinde çözülmeyenler, sonrasında nadiren çözülürler. Seri cinayetlerde bu farklıdır. Bu işin bir avantajı; Şüphelinin orada olduğunu bildiğiniz sürece hep bir şansınızın daha olmasıdır. Her yeni cinayette saatler yeniden kurulur. Zaman sizden yana işler.''
Jake Harris ( Val Kilmer )

mindhunters
Mindhunters

mindhunters beyin avcilari
Mindhunters-Beyin Avcıları

mindhunters beyin avcilari
Mindhunters-Beyin Avcıları

Mindhunters (Beyin Avcıları), Wayne Kramer'in hikayesinden ve yine Wayne Kramer ile Kevin Brodbin'in senaryosunu birlikte üstlendikleri, Renny Harlin'in yönetmenliğini yaptığı, kadrosunda: Jake Harris rolüyle Val Kilmer, J.D. Reston rolüyle Christian Slater, Sara Moore rolüyle Kathryn Morris, Nicole Willis rolüyle Patricia Velasquez, Gabe Jensen rolüyle LL Cool J, Lucas Harper rolüyle Jonny Lee Miller, Bobby Whitman rolüyle Eion Bailey, Vince Sherman rolüyle Clifton Collins Jr, Rafe Perry rolüyle Will Kemp, Jen rolüyle Cassandra Bell'in yer aldığı 2004 ABD-Hollanda-Birleşik Krallık-Finlandiya ortak yapımı gerilim, gizem, suç filmidir.

mindhunters
Mindhunters

FBI'ın içinde farklı eğitim yöntemleriyle ün salmış Ajan Jake Harris (Val Kilmer), FBI'ın seri katillerin profilini çıkarma konusunda uzmanlaşmış özel birimi olan Beyin Avcıları'na (Mindhunters) katılmak isteyen bir grup genç ajanı uzun bir eğitimin son aşamasına kadar getirmiştir.

mindhunters val kilmer
Mindhunters Val Kilmer

Ajan Harris 7 kişiden oluşan bu grubu daha çok donanma eğitimleri için kullanılan bir adada bir tür 'seri katil simülasyonuna' tabi tutar.

Ekibe son anda İç İşleri Bakanlığından, Ajan Harris'in sert yöntemlerini araştırmak için Philadelphia Polisinden olduğu söylenen Gabe Jensen (LL Cool J) katılmıştır. Ajan Harris her ne kadar onun bir iz sürücü olduğunu yani sadece izlemek için burada olduğunu, katılımcı olmadığını söylese de Gabe Jensen aslında daha adaya adımını atar atmaz diğer grup üyeleri gibi bir katılımcı olmuştur.

mindhunters ll cool j
Mindhunters LL Cool J

mindhunters val kilmer ll cool j
Mindhunters Val Kilmer-LL Cool J

beyin avcilari
Beyin Avcıları

beyin avcilari
Beyin Avcıları

''Croatoin. Bir ada. Bir koloni. Kuzey Karolina kıyıları açığında...
Burası Avrupalıların yeni dünyada kurduğu ilk yerleşim yerlerinden biri. 16. yy'da bir gemi dolusu göçmen burada karaya çıkmış. Bölgeyi İngiltere kolonisi haline getirmek için yollanmışlar. Kasabalarını Rhoe Noke adasında kurmuşlar. Yüz kişi kadarlarmış. İki yıl sonra erzak ve malzeme gemisi gelmiş. Koloninin ortadan yok olduğunu görmüşler. Arkalarında hiç iz bırakmamışlar. Ne bir ceset, ne bir belge ne de herhangi başka bir şey. Yüz kadar insan yok olmuş. Bulunan tek şey, bir ağaca kazılı bir kelimeden ibaretmiş. Croatoin. Bazıları bir su kaynağı olduğunu düşünüyor, diğerleri de Kızılderili kabilesi. Mesele şu ki, beş yüz yıl sonra bile o insanların nereye kaybolduğunu hala bilmiyoruz. Mesaj bu. Sonsuza dek ortadan kaybolan insanlarla dolu bir ada. Ve o burada olmuş. Katil FBI'ın peşinde değil, alçaklığın peşinde.''

mindhunters kathryn morris christian slater
Mindhunters Kathryn Morris-Christian Slater

mindhunters patricia velasques kathryn morris
Mindhunters Patricia Velasques-Kathryn Morris

mindhunters ll cool j
Mindhunters LL Cool J

Ajanlar bir süre sonra, yakalamaya çalıştıkları 'kuklacı' kod adlı seri katilin basit bir bilgisayar programı olmadığını anlayacaklar ve bir bir ölmeye başlayınca katili kendi içlerinde aramaya başlarlar. Birbirlerini hiçbir şekilde tanımayan bu ajanlar, adadaki zorlu yaşam koşulları içerisinde gerçek katili bulup, zekice kurgulanmış cinayet planını çözmek zorundadır.

mindhunters kathryn morris
Mindhunters Kathryn Morris

mindhunters patricia velasques
Mindhunters Patricia Velasques

mindhunters ll cool j
Mindhunters LL Cool J

mindhunters
Mindhunters

''Küçük bir çocukken, ailemi kaybettim. Ürkütücü bir şey! Henüz 10 yaşındasın ve ölümü tanıyorsun. Oldukça zor şartlarda büyüdüm. Sıkıntılar çektim. Yarış arabaları, sigara, içki, bulabildiğim her kızla yattım. Gerçekten aptalca ve tehlikeli bir yaşam tarzıydı. Sonra 11 oldum ve...''
Lucas Harper ( Jonny Lee Miller )

mindhunters jonny lee miller
Mindhunters Jonny Lee Miller

Ekip dayanışmasının yerini şüphe, korku ve öfkeye bıraktığı ''Mindhunters'' son ana kadar heyecanla kendini izlettirmeyi başarıyor. Katil kim? tarzı filmleri sevenler için şiddetle tavsiye ediyorum.

mindhunters
Mindhunters

mindhunters
Mindhunters


mindhunters
Mindhunters

mindhunters
Mindhunters

mindhunters
Mindhunters

mindhunters
Mindhunters