Uçurum


the cliff stickman ucurum cop adam
The Cliff-Stickman-Uçurum-Çöp Adam

Dünyanın en anlamlı Stickman (Çöp Adam) kısa animasyonunu izleyeceksiniz...

Behzat Ç. dizisinin senaristi, yazar Emrah Serbes CNN Türk'te yayınlanan Mesut Yar'ın sunduğu 'Burada Laf Çok' programındaki sözleriyle bu yayına ilham kaynağı olmuştur.

cnn turk burada laf cok mesut yar emrah serbes
CNN Türk-Burada Laf Çok-Mesut Yar-Emrah Serbes

Emrah Serbes, sunucu Mesut Yar'ın kendisine ''Öfkeli misindir gerçek hayatta?'' sorusuna verdiği cevapta, gündeme ilişkin eleştiriler getirerek, insan haksızlığa karşı öfkeli olur dedi. Ve Başbakan Erdoğan'ı, 2001 yılında, dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'i protesto etmek amacıyla yazar kasa atılması karşısındaki davranışını örnek göstererek eleştirdi.

''Bu son dönemde Türkiye'de olanlar, hükümetin iktidarın hali bizi de öfkeli bir hale getirdi. O 'yorgun demokrat' dönemi bitti artık 'çılgın demokrat' dönemi başladı bile'' diyen Emrah Serbes sözlerine şöyle devam etti:

''Tanıl Bora'nın bir sözü vardı, adaletin ne olduğu konusunda sabaha kadar tartışabiliriz ama adaletsizliği gördüğümüz anda tanırız. Deriz ki ya işte burada adaletsiz bir durum var. Bu ülkede de maalesef böyle var, hem de çok var. Ben Başbakan olsam yüz tane korumayla markete dalıp çoluğu çocuğu tokatlamam. Bir kere her şeyden önce bu ayıptır. Bir kere baştan efendi olmak lazım, beyefendi olmak lazım, kucaklayıcı olmak lazım. Mesela görüşlerine katılırsın katılmazsın Bülent Ecevit'i düşün. Bülent Ecevit'e yazar kasa fırlattılar. Patır kütür dağıldı yani yazarkasa. Bülent Ecevit ne yaptı, kasaya baktı, ondan sonra yürüdü makam aracına, bindi gitti. Şimdi ben düşünüyorum bugünkü Başbakan'a es kaza yazarkasa fırlatsa birisi dönecek uçan tekme atacak demek ki, vatandaşa 'aduket' çekecek, bu derece... buna ne gerek var?''

Sevgili Emrah Serbes'in son sözü ise Oscar'ın favorileri arasına çoktan girdi bile..
''Doktor değiliz belki ama hastamız çok...''

The Cliff (Uçurum) kısa animasyonunda; Uzaylılardan, helikoptere kadar hiçbir masraftan kaçınılmamış. Videodaki Stickman yani ''Çöp Adam''ımızın 1:08'deki yaptığı hareket bir ''Aduket'' çekiştir ve yılların ''Aduket''ini ''Hadouken''e çevirmek isteyen Japon lobisinin oyununa gelmeyelim millet ;) İyi seyirler...

the cliff stickman aduket
The Cliff-Stickman-Aduket

the cliff stickman
The Cliff-Stickman


Bizde Sakat Çok