Favoritan App, Android ve iOS Platformlarında Yayında


favoritan-just-favorites
Favoritan: Just Favorites


2013 - 2017 yılları arasında 600.000 civarı kullanıcıya 2.300.000 sayfa görüntüleme ve 50 saniyelik bir Ort. Oturum Süresi ile hizmet veren Oscar Favorite ve 2018 Nisan ayından beri tamamen İngilizce dilinde hizmet veren All Favorite Movies'in de çatısı altında bulunduğu Favorites Group, Inc. varlığı olan Favoritan'ın 2021 Şubat ayı itibariyle storelardaki yerini aldığını ve siz değerli okurlarımızın, takipçilerimizin desteğini beklediğimizi duyurmak isteriz. Şimdiden hepinize çok teşekkürler.

Favoritan - English / İngilizce:


"Favoritan: Just Favorites" application we have been working on for a long time is finally released on both Android and iOS platforms...


We are very happy to announce that our platform (Website/Android/iOS) is now online for people to join.


Our aim is to be able to find our favorite things in our lives and to be able to follow the close rivalry between these favorites.

Discover new recommendations. Share with friends and family.

We would be grateful if you could check out and premium membership purchase this app. Have fun!


We shared our new application's teaser and trailer on the YouTube channel. Thank you to people who liked the videos, subscribe to the channel, turn on notifications and share on social media accounts.

Please do not forget! FAVORITAN Everywhere.

For All and More: See you down www.favoritan.com

***********************

Favoritan - Turkish / Türkçe:


Uzun süredir üzerinde çalıştığımız "Favoritan: Sadece Favoriler" uygulaması nihayet hem Andorid hem de iOS platformlarında yayınlandı...


Eğlence/Sosyal Ağ kategorilerinde yer alan platformumuzun (Web Sitesi/Android/iOS) çevrimiçi olduğunu duyurmaktan dolayı çok mutluyuz.


Amacımız hayatımızda en sevdiğimiz şeyleri yani favorilerimizi keşfedebilmek ve bu favoriler arasındaki yakın rekabeti takip edebilmektir.

Yeni önerileri keşfedin. Arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşın.

Uygulamayı indirip, üyelik oluşturduktan sonra premium üyelik satın alırsanız minnettar oluruz. İyi eğlenceler!

Apple Uygulama Mağazası
Google Play Uygulama Mağazası

Yeni uygulamamızın teaser ve fragmanını YouTube kanalımızda paylaştık. Videoları beğenen, kanala abone olan, bildirimleri açan ve sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan herkese teşekkür ederiz.

Lütfen Unutmayın! FAVORITAN Her Yerde.

Hepsi ve Daha Fazlası İçin: www.favoritan.com adresinde görüşmek üzere!

Source | Kaynak

Bir FAVORITES GROUP, INC. advertorial içeriğidir.

#Favoritan
#Favorite
#Favourite
#Favori