Grimm Hikayeleri 3. Sezon İle Kaldığı Yerden Devam Edecek


grimm
Grimm

Grimm Kardeşler, Wesen, Yaratık, Yürüyen Ölüler, Yaşayan Ölüler, Zombiler, Walkers ( Aylaklar ) kısaca Grimm Hikayelerini duymayan kalmamıştır sanırım.

grimm
Grimm

ABD'de NBC kanalında, Türkiye'de ise Sinema TV kanalında yayınlanan korku, fantastik, doğaüstü, gerilim, gizem, polisiye türündeki  Grimm 3. Sezonun 1. Bölümüyle ( The Ungrateful Dead ) 25 Ekim 2013 tarihinde geri dönüyor.

grimm david giuntoli
Grimm David Giuntoli


Daha önce Grimm dizisinin Wikia sitesinden ve NBC'deki Grimm Guide'dan ( Grimm Kılavuzu Sayfası ) bahsetmiştim. Şimdi ise Grimm Essentials'i ( Grimm Temelleri ) sizlerle paylaşmak istiyorum.

grimm essentials
Grimm Essentials

Peki ya Rosalee Calvert'in Exotic Tea and Spice Shop ( Egzotik Çay ve Baharat Dükkanı ) keşfetmek ister misiniz?

exotic tea and spice shop
Exotic Tea and Spice Shop

Bu mağaza yüzyıllardır Grimm dünyasında kullanılan nadir maddeler ve tarifleri ile dolu bir hazine. Ölümcül zehirlere karşı hayat kurtaran ilaçları ile Rosalee'nin dükkanı tüm Grimm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Şimdi de Marie Kessler'in Aunt Marie's Trailer ( Marie Teyze'nin Römorku ) göz atmak ister misiniz?

aunt maries trailer
Aunt Marie's Trailer

grimm aunt maries trailer
Aunt Marie's Trailer

Marie Teyze'nin kitaplar, silahlar ve diğer Grimm eserleriyle dolu gizemli dünyasına göz atmak için vakit kaybetmeyin ;)

Sonradan bir Grimm olduğunu öğrenen Portland Polisi Nick Burkhardt'ın ( David Giuntoli ) bir ''Grimm'' olarak insanlarla mitolojik varlıklar arasındaki dengeyi koruma görevine tanıklık etmeye Grimm'in 3. Sezonu ile devam edeceğiz.

grimm
Grimm

Bu tarz dizilerden hoşlanıyorsanız ve henüz izlememişseniz ''Grimm''kesinlikle kaçırmamanız gereken bir dizi. İyi seyirler...

grimm
Grimm

grimm family
Grimm Family