71. Altın Küre Ödülleri


altin kure odulleri
Altın Küre Ödülleri

71. Altın Küre Ödülleri (71st Golden Globe Awards)

Tören

12 ocak 2014

Yer

The Beverly Hilton, Beverly Hills, California

Sunucular

Amy Poehler ve Tina Fey

Golden Globe Awards (Altın Küre Ödülleri)


golden globe awards
Golden Globe Awards

Golden Globe Awards, bilinen adıyla Altın Küre Ödülleri, her yıl film ve televizyon dizilerine verilen Amerikan ödülleridir. Hollywood Foreign Press Association / HFPA (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından 1944'ten beri verilen Altın Küre Ödülleri, film endüstrisi için verilen en önemli ödüllerdendir. Ve Oscar Ödülleri'nden sonra en çok izlenen ödül törenidir. Altın Küre Ödülleri aynı zamanda film, dizi ya da aktör ve aktrisler için iyi bir referans olarak kabul edilmektedir. Altın Küre Ödülleri, 93 film eleştirmeninin oylarına göre verilir.

71. Altın Küre Ödül Töreni Ne Zaman, Nerede, Hangi Kanalda?


71. Altın Küre Ödül Töreni, 12 Ocak 2014 tarihinde Beverly Hills, California'da gerçekleşecek. Altın Küre Ödül Töreni, simultane çeviri ile CNBC-e ve orijinal dili ile de e2'de canlı yayınlanacak.

Altın Küre Ödülü Sunacaklar


amy poehler tina fey
Amy Poehler Tina Fey

Gecenin sunuculuğunu, geçtiğimiz yıl sahnede harikalar yaratan Amy Poehler ve Tina Fey ikilisi üstlenecek.

HFPA (Hollywood Yabancı Basın Birliği), 2014 yılı için Altın Küre adaylarını kısa süre önce açıkladı...

hollywood foreign press association
Hollywood Foreign Press Association

Sinema ve Televizyon dünyasının merakla beklediği an geldi ve sektörün en iyilerinin seçileceği 71st Golden Globe Awards (71. Altın Küre Ödüllleri) adayları açıklandı. Oscar'ın habercisi niteliği taşıyan Altın Küre'nin bu yılki adayları da birbirinden iddialı yapım ve isimlerden oluşuyor. 71. Altın Küre Ödül Töreni'nde bu yıl da heyecan dorukta olacak.

İşte Aziz Ansari, Olivia Wilde ve Zoe Saldana tarafından anons edilen Altın Küre'nin televizyon ve sinema dalındaki adayları...

golden globe awards
Golden Globe Awards

#GoldenGlobes