Ben de Özledim Soundtracks


ben de ozledim
Ben de Özledim

Ben de Özledim Müzikleri ( Ben de Özledim Soundtracks )

Daha önce Ben de Özledim Soundtracks başlığı altında: Ben de Özledim ''Dağılma'' parçasının bağlama ve elektro bağlama versiyonuyla Serkan Keskin'den ''Derinlik Sarhoşluğu'' şiirini sizlerle paylaşmıştım. Bugün ise geride bıraktığımız 8 bölüm sonrasında diziye yeni eklenen müziklerle bir güncelleme yapmak istedim. Buyurun efendim kulaklarımızın pasını atalım ;)

ben de ozledim muzikleri
Ben de özledim Müzikleri

Leyla The Band Zaman


Leyla The Band yine on numara beş yıldız bir şarkı olan ''Zaman'' ile Ben de Özledim'in 8. Bölümüne damgasını vurdu...


Söz: Ömer Hayyam
Beste: Fırat İkisivri
Vokal: Ali Atay, Osman Sonant, Serkan Keskin, Fırat İkisivri, Sarp Aydınoğlu
bas gitar: Serkan Keskin
ıklığ-bağlama: Fırat İkisivri
bendir: Sarp Aydınoğlu
kayıt-mix mastering: Fırat İkisivri, Ayhan Aydın

Ben de Özledim Yokluğunda


Leyla The Band'in Leyla ile Mecnun dizisinden bildiğimiz ''Yokluğunda'' şarkısının Ben de Özledim versiyonu:


Leyla The Band ''Yokluğunda''


Ben de Özledim Breaking Bad ( kimyasaLA bulaşmiCAn )


ben de özledim breaking bad
Ben de Özledim Breaking Bad

Breaking Bad dizisinden bildiğimiz Heisenberg olmuş Ahmet Mümtaz TAYLANBERG :)

kimyasala bulasmican
kimyasaLA bulaşmiCAn

kimyasala bulasmican
kimyasaLA bulaşmiCAn

Ben de Özledim'in kimyasaLA bulaşmiCAn versiyonu:


8. Bölüm sonu itibariyle Ben de ÖzledimLeyla ile Mecnun dizisinde olduğu gibi yine bizleri aldı götürdü. Ekip on numara, dizi müzikleri on numara, herkes içten, herkes samimi dolayısıyla her biri ailemizden biri gibi...

Kocamustafapaşa'da ki Semaver Kumpanya'da; Serkan Keskin, Sarp Aydınoğlu, Elif Ürse, Hakan Atalay, Sibel Altan, Sezin Bozacı, Merve Dağlı, Merve Dizdar, Mustafa Kırantepe, Yavuz Pekman, Volkan Sarıöz, Serkan Tınmaz, Sabahattin Yakut'un oynadıkları, Howard Barker'in yazdığı, Bir İnfazın Portresi adlı oyunu izlemiştim. Serkan Keskin ve Sarp Aydınoğlu'nu ilk defa orada bu kadar yakından görebilme fırsatım olmuştu. Çok güzel bir oyundu ve çok da güzel oynamışlardı. Merak edenler buradan göz atabilirler ;)

semaver kumpanya
Semaver Kumpanya

Sonuç olarak; senaristliğini Burak Aksak'ın, yönetmenliğini de Onur Ünlü'nün yaptığı ve benim 250'nin üzerinde yayın paylaştığım blogumda tek Türk dizisi olarak kendilerini kaleme aldığım Ben de Özledim dizisini vay efendim ben bilmiyordum, duymadım, etmedim demeyin. Hoş artık izlemeyen kaldı mı onu da bilemiyorum ya :) bir oy bir oydur mantığı benimkisi ;) Yeni bölüm Çarşamba 23:30'da. Bu arada, Sera Tokdemir'in bu dizide rol alacağının kesinleştiği günün akşamında oturup bir şarkı yazdığını biliyoruz. ''Leyla ile Mecnun bitiyor ama bitmiyor ya aslında, onu anlatmaya çalıştım. Yarı yolda kalmak diye bir şey yok, yürüdükçe ne var ki yoldan çok?'' diye belirttiği şarkıyı da acayip merak ediyor ve SARIII diye bağırmadan edemiyorum ;)


ali atay sera tokdemir
Ali Atay Sera Tokdemir

25.12.2013 Çarşamba günü itibariyle sevgili Nadir Sarıbacak, Ben de Özledim kadrosuna dahil oldu. Hoş geldi. Hayırlı olsun diyorum ve artık özleme sebebimiz ikiye üçe beşe katlanacak :)

ben de ozledim nadir saribacak
Ben de Özledim Nadir Sarıbacak

ben de özledim
Ben de Özledim

#bendeözledim