2013 Yılının En Çok İzlenen YouTube Videoları


youtube
Youtube

YouTube geleneği bozmayarak yılın en çok izlenen videolarından hazırladığı YouTube Rewind 2013'ü yayınladı. YouTube Rewind 2013 videosunun açılışını 275 milyon izlenmeye ulaşan ''What Does the Fox Say?'' ile yaparken listede bu yılın başında hayatımıza giren ''Harlem Shake'' de var.

youtube rewind 2013
YouTube Rewind 2013

YouTube 2013 Yılında En Fazla İzlenen Videoları Geri Sardı


Yeni yıla geri sayımı geleneksel olarak o senenin en çok izlenen videolarını bir araya getirerek kutlayan YouTube, bu sene de 2014'e sayılı günler kala 2013 yılının en fazla izlenen videolarının, YouTube fenomenlerinin ve tanınan yüzlerinin kullanıldığı videoda, 2013 yılının trend olan videoları tekrar sahnelenmiş. YouTube'un bu videoları belirlerken izlenme sayısına, beğenilere, paylaşımlara, parodilere, remikslere ve yorumlara baktığını da ekleyeyim.

YouTube Rewind: What Does 2013 Say?



YouTube'un ''Videodaki tüm yıldızların ismini biliyor musunuz?'' diye sorduğu YouTube Rewind 2013 videosunda herkesin tanıdığı yıldızlar bir araya getirilerek aslında ''Tanımadığınız kimse var mı?'' denilmiş.

Türkiye YouTube'da En Çok Hangi Videoları İzledi?


2013 yılında Türkiye YouTube'da neleri dinledi, parlayan yıldızlar kimler oldu, neleri merak ettik öğrenmek için; YouTube Rewind 2013 sayfasına girdiğimizde 2013 Trend Videoları ( Türkiye ), 2013 Trend Videoları ( Global ), 2013 Trend Müzik Videoları ( Global ) başlıkları altında videoları görebiliyoruz.

2013'e damgasını vuran ve bu sene içinde en çok izlenen videolar şöyle sıralanıyor:

Ylvis - The Fox ( What Does the Fox Say? )

Harlem Shake

How Animals Eat Their Food

Miley Cyrus - Wrecking Ball ( Chatroulette Version )

Evian - Baby&Me

Volvo Trucks - The Epic Split feat. Van Damme

Yolo ( feat. Adam Levine&Kendrick Lamar )

Telekinetic Coffee Shop Surprise

The NFL - Bad Lip Reading

Mozart vs Skrillex - Epic Rap Battles of History Season 2

youtube rewind 2013
YouTube Rewind 2013