Skin Walkers


skinwalkers-kurt adamlar
Skinwalkers-Kurt adamlar

Skinwalkers: ''Kanları yüce güçler tarafından ele geçirilmiş ve bu güçler tarafından lanetlenmiş kişilerdir.''

Skinwalkers / Skin Walkers (Kurt adamlar), James DeMonaco, Todd Harthan ve James Roday'ın birlikte yazdıkları, James Isaac'in yönetmenliğini üstlendiği, kadrosunda: Varek / Caleb Talbot rolüyle Jason Behr, Rachel Talbot rolüyle Rhona Mitra, Jonas Talbot rolüyle Elias Koteas, Timothy Talbot rolüyle Matthew Knight, Sonja rolüyle Natassia Malthe, Zo rolüyle Kim Coates, Grenier rolüyle Rogue Johnston, Katherine rolüyle Sarah Carter, Adam Kilmer rolüyle Shawn Roberts, Doak rolüyle Lyriq Bent, Nana rolüyle Barbara Gordon, Will rolüyle Tom Jackson, Courtney rolüyle Scott Anderson, Sheriff (şerif) John rolüyle Carl Marotte, Justine rolüyle Christine Brubaker, Justine's Husband (Justin'in Kocası) rolüyle Wayne Ward, Ralph rolüyle Roman Podhora, Receptionist (Resepsiyonist) rolüyle Caroline Mangosing, Nurse (Hemşire) Sally rolüyle Ramona Pringle, Paramedic (Paraşütçü Askeri Doktor) rolüyle Everton Lawrence, Waitres (Garson) rolüyle Patrizia Quas, Motel Clerk (Motel Tezgahtarı) rolüyle James Kirchner, Bar Girl (Bar Kızı) rolüyle Jessica Huras, Gas Station Attendant (Benzin İstasyonu Görevlisi) rolüyle Matt Hopkins, Manny the Butcher (Kasap Manny) rolüyle David Sparrow, Bartender (Barmen) rolüyle L.J. Vasilantonakis, Grim Reaper (Azrail) rolüyle Derek Kealey, Female Leader (Kadın Lider) rolüyle Wendy Crewson, Native American Man (Kızılderili Adam) rolüyle Wesley French, Jasmin Geljo, Charmaine Hamp, Todd Schroeder, Tig Fong, Wayne Downer ve Julian Richings'in yer aldığı 2006 Kanada-ABD-Almanya ortak yapımı aksiyon, fantastik, gerilim, korku filmidir.

''They live among us. They hunt us. (Aramızda yaşıyorlar. Bizimle besleniyorlar.)''

skinwalkers
Skinwalkers

''For them to live, we must die. (Onların yaşaması, bizim ölmemiz demek.)''

skinwalkers
Skinwalkers

skinwalkers
Skinwalkers

''Eskisi gibi lanetli kalmak isteyenler ile laneti kaldırmak isteyenler arasında savaş başladı. Kızılderili efsanelerine göre, 13 yaşına gelen bir erkek çocuğu, Skinwalker'ların lanetini kaldıracaktı.''

Kabuslar yok gibi davransak da kabuslar vardır. Ama endişelenmeye gerek yok, çünkü seçilmiş özel kişi olan yarı insan yarı kurt minik Timothycik bizi bu kabustan kurtarmak için iş başında.

skinwalkers
Skinwalkers

Sayılı gün vardır ve bu kabusu ortadan kaldıracak kehanet gerçekleşecek, tüm kurtadamların kaderi değişecektir: kimse boşuna uğraşmasın hiç kimse bu uğurda canla başla çalışan Timothyciki yenemeyecektir.

skinwalkers matthew knight
Skinwalkers Matthew Knight

Eceline susamış lanet taraftarları ısrarla Timothycikin peşine düşse de Timothycikin müritleri kendi ölümleri pahasına onu ele vermeyeceklerdir.

Seçilmiş bir zat olmasına rağmen sıradan, normal bir hayat sürmektedir, biz izleyiciler de uzunca bir süre bu sıkıcı aile yaşamına yakından tanık oluruz, astımından, ev hallerine, sorunlu ebeveynlerinden, neşeli oyunlarına dek her anına maruz kalarak iyice ikna oluruz Timothycikin bu sıradan yaşamında sıradan bir çocuk olmaktan ne kadar da mutlu mesut olduğuna.

skinwalkers-rhona mitra-elias koteas
Skinwalkers Rhona Mitra-Elias Koteas

Tüm mahalleli Timothycikle oturup Timothycikle kalkmaktadır, mahallenin göz bebeğidir kendisi, ne zaman aksırdı, ne zaman öksürdü, ne zaman iyi uyudu ne zaman kötü uyudu, herkese dert olmaktadır. Ama buna rağmen asla şımarmayan ağırbaşlı bir çocuktur.

Lakin lanet taraftarları geldiğinde bu şirin mazbut mutlu mesut mahallede huzur kalmayacaktır.

skinwalkers-kim coates-jason behr-rogue johnston-natassia malthe
Skinwalkers Kim Coates-Jason Behr-Rogue Johnston-Natassia Malthe

Lanet taraftarlarının karizmatik sahneleri için izlemeye değer diyebileceğimiz bu filmde, lanet kalsın mı gitsin mi karar vermekte pek zorlanmayacağınız garanti.

skinwalkers-jason behr-natassia malthe-rogue johnston
Skinwalkers Jason Behr-Natassia Malthe-Rogue Johnston

Tüm bu lanet olaylarına karşı tavrı en başından beri net olan Timothycikimiz şefkatli ve ağlamaklı bakışlarıyla kurtadam amcasının yüreğini dağlarken...

''Size Jonas Amca diyebilir miyim Kurt Amca?''

skinwalkers-matthew knight-elias koteas
Skinwalkers Matthew Knight-Elias Koteas

Kurt adam mı kalmak zor, yoksa insan kalmak mı? İki ayrı yolu seçen iki kardeşin ölesiye çekişmesinde aranacaktır bu sorunun yanıtını.

-Lanet taraftarı kardeş (Varek): Bana katıl, biz aynıyız. Ben olması gerekeni yaptım. Sense bir yalanı yaşıyorsun.

-Lanet karşıtı kardeş (Jonas): Ben senin gibi değilim. Senin gibiler dost insan neslini öldürüyor.

-Lanet taraftarı kardeş (Varek): Ben insan değilim. Hastalıklı bir yalanı yaşayacağıma böylesi daha iyi.

Peki ya Timothycik neyi seçecekti? Emeği, dostluğu, iyiliği mi tıpkı Jonas gibi? Yoksa tutkusunun peşinden mi gidecekti tıpkı Varek gibi? Sevgi neydi?

skinwalkers-jason behr-sarah carter
Skinwalkers Jason Behr-Sarah Carter

skinwalkers-sarah carter-elias koteas
Skinwalkers Sarah Carter-Elias Koteas

Acaba seçilmiş kişi bir yıkım mıydı yoksa bir kurtuluş mu?

Henüz korku filmi izlememiş gençler için ''korkuya giriş'' minvalinde bir film olduğunu düşünerek türe yeni başlayanlara önerebiliriz.

Skinwalkers / Skin Walkers (Kurt adamlar) Trailer


skinwalkers
Skinwalkers

Yazar Hakkında: "MelisaFilm merkezi olmayan, yeni fikirlere yelken açan, alternatif üretim fikirleri geliştiren bağımsız bir yapıdır."

MelisaFilm'i Twitter'dan takip etmek isterseniz: @MelisaFilm