Bundle


bundle
Bundle

Dwarf Planet tarafından geliştirilen ve yüz binlerce kişiye ulaşan haber okuma uygulaması Bundle, App Store Türkiye'de en iyi uygulamalar arasında gösterildi.

bundle
Bundle

Bundle, Türkiye ve dünyadan çok sayıda haber sitesi, blog ve dergiyi okuyucularıyla buluştururken gündemin sıcak gelişmelerini de kullanıcılarına anlık bildirimler yoluyla iletiyor.

bundle
Bundle

Firma yetkilileri bir kullanıcının Bundle'da günde ortalama 20 dakika geçirdiklerini belirtti ve kullanıcılarının %98'inden olumlu geri dönüş aldıklarını da eklediler. Son versiyonunda Apple Watch'u da destekleyen Bundle haber uygulamasının, Ekim ayı itibariyle aylık 7 milyon sayfa görüntülenmesini aştığını belirttiler.

Kullanıcı sayısı 200.000'e dayanan Bundle, yalnızca kullanıcıların değil aynı zamanda Bundle'da yer alan yayıncıların da yüzünü güldürüyor. Yayıncılar Bundle'da yer alarak mobil trafiklerini artırıyor ve yeni takipçi kazanma gibi avantajlara sahip oluyorlar. Firma yetkililerinden aldığımız bilgiye göre yayıncılar tarafında oldukça popüler olan Bundle üzerinden sadece eylül ayında en çok okunan 20 yayıncıya 500 binden fazla ziyaret çekildi. Bundle üzerinde ayrıca her ay 3 milyonun üzerinde haber okunuyor.

bundle
Bundle

Bundle App Store ve Google Play'den ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Bundle Android

Bundle IOS

Web Sitesi: Bundle

oscarfavorite olarak 15.07.2015 tarihinde ''Merhaba Bundle'' demiştik ve Oscar Favorite'in artık Bundle'da yer aldığını siz takipçilerimize müjdelemiştik. Keyifli okumalar.