Merhaba Bloglovin


bloglovin oscarfavorite
Bloglovin

Son zamanlarda bir bloglovin fırtınası almış başını gidiyor. Peki nedir bu bloglovin?
Google, çoğu bloggerin severek takip ettiği ve tüm blogları rahatça okuyabilmesini sağlayan Google Reader'in kapatılacağını resmi açıklamayla duyurduğundan beri bloggerlar farklı alternatifler aramaya başladı bile.

oscarfavorite olarak bu farklı alternatiflerden biri olan bloglovin'e merhaba diyoruz.

Evet efendim merhaba bloglovin ve merhaba yeni yayın akışı...

Google Reader Alternatif


Bloglovin kolayca mail adresinizle veya Facebook hesabınızla üye olabileceğiniz, bloglarınıza takip et butonlarından beğendiğiniz birisini ekleyerek, sizi takip etmek isteyenleri oraya yönlendirebileceğiniz harika bir yer. Üstelik şöyle bir güzelliği de var, Google Reader'da takip ettiğiniz blogları bloglovin ile entegre edebiliyorsunuz. Sonuç olarak blog lovin ana sayfasında bir yayın akışı olacak ve takip ettiğiniz blogların yazılarına oradan ulaşabileceksiniz. Bloglovin ile çok rahat bir şekilde bloglarda gezebilecek, okuduğunuz yazıları beğenebilecek ve takip ettiğiniz bir blogun kaç tane okumadığınız yazısı olduğunu görebileceksiniz.

Bloglovin, Google Reader'in yerine geçebilir mi? İşin o kısmını bilemem ama Google Reader'a alternatif olarak kullanabileceğiniz harika bir yer.

Oscar Favorite artık Bloglovin'de..
Oscar Favorite'i takip etmek isterseniz aşağıdaki butona tıklamanız yeterli...

Follow on Bloglovin