Shiribaz Presto DiGiotagione ve Tavşan Alec Azam


presto
Presto

Salon hazır, seyirciler hazır ve artık herkes meşhur sihirbaz Presto DiGiotagione'in şapkadan tavşan çıkarma gösterisini bekliyor...

presto digiotagione-alec azam
Presto DiGiotagione-Alec Azam

Presto, Pixar Animasyon Stüdyoları'ndan (Pixar Animation Studios) Justin Wright, Ted Mathot ve Valerie LaPointe'nin hikayesinden Doug Sweetland'ın yazıp yönettiği, tavşanıyla başı derde giren bir sihirbazı konu alan komedi tarzında bir kısa animasyon çizgi film.

presto
Presto

presto
Presto

presto
Presto

presto
Presto

Alec basit bir tavşan.

O şöhret ya da servet istemiyor; o sadece mütevazi bir akşam yemeği istiyor.

alec azam
Alec Azam

Sihirbaz Presto ise şöhret ve servet için yaşayan kindar birisidir.

presto digiotagione
Presto DiGiotagione

Küçük bir kafese sıkışmış tavşanın karnı açlıktan gurul gurul etmektedir. Kafesin hemen yanında bulunan havuca erişebilmek için uğraşsa da amacına ulaşamaz.

alec azam
Alec Azam

alec azam
Alec Azam

alec azam
Alec Azam

Kısa bir süre sonra kapı açılır ve içeriye Presto girer. Presto'nun gelişiyle yüzü gülen tavşan kendisini kafesten çıkarınca havuca ulaşabileceğini düşünse de işler istediği gibi gitmez. Bundan sonra tavşan için yapılacak tek bir şey kalmıştır.

presto
Presto

Şapkadan tavşan çıkarma numarası yapması gereken illüzyonist Presto DiGiotagione'nin Alec Azam adındaki aç bir tavşan tarafından resmen parmağında oynatıldığını görüyoruz.

2009 - En İyi Kısa Animasyon Filmi Oscar Akademi Ödülü'ne (Oscar Academy Award for Best Animated Short Film) aday gösterilmiştir.


presto
Presto

tavşan oynamaz :)