4. Hürriyet Bumerang Ödülleri Başlıyor!


4 bumerang odulleri
4. Bumerang Ödülleri Başlıyor

Türkiye'nin en iyi bloglarının belirlendiği 4. Hürriyet Bumerang Ödülleri yarışmasına Oscar Favorite olarak ''En Tarz Blog'' kategorisinden aday olduk.

Adaylık için yeterli gören Bumerang ailesine ve kısa sürede blogumuzu çok iyi noktalara getiren siz değerli takipçilerimize çok ama çok teşekkürler.

4 bumerang odulleri
Bumerang Ödülleri

oscarfavorite olarak siz değerli okurlarımız ve takipçilerimizden kısaca bizi bu ödüle layık gören herkesten buradan oylamaya katılmalarını ve bizi desteklemelerini rica ediyoruz.

Oylama ücretsizdir! Cep telefonunuz gizli tutulacak olup, toplu mesaj gönderimi için kullanılmayacaktır. Doğrulama kodu tamamen ücretsizdir.

#BUM14 #bumerangodullleri14 #bumerangödülleri14

Geçtiğimiz yıl 3. Hürriyet Bumerang Ödülleri yarışmasına yine aynı kategoriden aday olmuştuk ve sizlerin de desteğiyle önce ilk aşama olan sms oylaması kısmında ilk 10'a kalmış daha sonra da jüri seçimiyle finalist olarak ödül kazanmıştık. Bu vesileyle tekrar sizlere teşekkür ediyor ve geçen sene olduğu gibi bu sene de desteğinizi esirgememinizi rica ediyoruz. Herkese sevgiler, saygılar.

4. Bumerang Ödülleri'nde; Konuşmacılar, Mekan, Kategoriler, Jüri Üyeleri, Galeri ve Geçmiş Yarışmalar İçin Zaman Tüneli kısmına da göz atabilirsiniz.