Yürüyen Ölüler 4. Sezonda Çok Daha Fazla Zombi İle Geri Dönüyor


the walking dead
The Walking Dead

Televizyon tarihinin en çok izlenen dizisi The Walking Dead merakla beklenen yeni bölümleriyle 4. Sezona kaldığı yerden devam ediyor...

the walking dead
The Walking Dead

Yaratıcısı Frank Darabont imzalı; Rick Grames rolüyle Andrew Lincoln, Daryl Dixon rolüyle Norman Reedus, Gleen Rhee rolüyle Steven Yeun, The Governor ( Vali ) rolüyle David Morrissey'in oyunculuklarının adeta tavan yaptığı ve dünyanın gelmiş geçmiş en pahalı dizisi olan The Walking Dead 4. Sezonun 1. Bölümüyle 30 Days Without an Accident ( Kaza Olmadan 30 Gün ) geri dönüyor.

the walking dead
The Walking Dead

The Walking Dead 4. Sezon 13 Ekim Pazar günü ( Bugün ) A.B.D'de başlıyor! 14 Ekim Pazartesi günü ( Yarın ) ise FX'te başlıyor!

the walking dead 4 sezon
The Walking Dead

Prodüktörler The Walking Dead 4. Sezondaki çatışmaların daha çok eski Woodbury grubu ile Rick Grames'in ekibi arasında yaşanacağının ipuçlarını verdiler. Ayrıca gurubun genişlemesi ile Rick'in eskisi gibi bir lider olamayacağı da söyleniyor. 

Yeni bir tehdit kapıda! Walkers ( Aylaklar ) ve Vali arasında kalan Rick Grames ve tayfasının her yönden tehdit altında olduğu açık. Buna rağmen prodüktörler The Walking Dead 4. Sezonda hayatta kalanları yeni bir tehlikenin beklediğini belirtiyorlar. Tabi zombiler önceki sezonlarda olduğu gibi önemli bir tehlike olmaya devam edecekler.

Sonuç itibariyle The Walking Dead 4. Sezon iki parça halinde yayınlanacak. Her bir parçanın kendi öyküsü olacak.

The Walking Dead bu zamana kadar yapılan diziler, filmler arasında; Yürüyen Ölüler - Yaşayan Ölüler - Zombiler - WalkersAylaklar ) artık adına ne derseniz hepsinin içerisinde en başarılısı, en iyisi...

the walking dead
The Walking Dead

The Walking Dead Kısa Notlar


Norman Reedus'ın çekimlerde kullandığı o özel arbeleti, çekimlerden sonra evine götürdüğünü biliyor muydunuz?

the walking dead norman reedus
The Walking Dead Norman Reedus

Danai Gurira'ya göre setteki en iyi silah onda, yani Michonne'da!

The Walking Dead Çizgi Romanını okumamış olanlar ve dizinin sonraki bölümleriyle ilgili önemli bir bilgiyi şimdiden öğrenmek istemeyenler bu kısmı okumasınlar! Çizgi Romanda Rick Grames, Vali'ye karşı verdiği amansız savaşta elini kaybediyor ki bu bölüm dizi de henüz yaşanmadı. Yani Rick bu sezon dizide elini ya da başka bir uzvunu kaybedebilir!

the walking dead andrew lincoln
The Walking Dead Andrew Lincoln

The Walking Dead 4. Sezon ile çok daha fazla zombi görmeye hazır olun, gerçekten çok daha fazla!


the walking dead
The Walking Dead