Takip Edilebilecek YouTube Kanalları-1


LAHWF
LAHWF

YouTube da abonesi olduğum, yaptıkları kamera şakaları ile komik videolar paylaşan çok başarılı kanallar var ve hani normal televizyonlarda izlediğimiz türden değil bu şakalar. Başta Amerika olmak üzere tüm dünyada 1 milyonun üzerinde abonesi olan YouTube kanallarından bahsediyorum...

Evet bazıları 1 milyonun üzerinde abonenin dikkatini çekmiş bazıları ise kendi yağında kavrulan YouTube kanalları bunlar. Ben içlerinden en favori YouTube kanalımı sizlerle paylaşmak istiyorum.

LAHWF (Andrew Hales)


andrew hales
Andrew Hales

andrew hales
Andrew Hales

LAHWF kanalının sahibi Andrew Hales çektiği komik videoları YouTube'a yükleyerek popüler olmuş birisi. Bazıları hakikaten çok komik oluyor. Genel olarak günlük hayatın akışındaki insanların yanına yaklaşıp birbirinden garip sorular sorup ya kız kardeşi ya da arkadaş grubu ile birlikte kamerayla çekiyorlar. Andrew Hales'i çok uzun zamandır takip ediyorum. Son zamanlarda eski tadı vermese de çok ama çok eğlenceli bir kanala sahip olduğunu söyleyebilirim. Gün geçtikçe herkes tarafından tanınması ve fikirlerin azalması biraz kendisini zorlasa da adamın potansiyeli çok yüksek :) yani duruşu komik, mimikleri komik yeri geliyor hiç komik olmayan bir şeye bile o kameraya bakışı ile güldürebiliyor ;)

Andrew Hales gerçekten de çok renkli bir kişilik. Bazen tüm videolarını eskiden yeniye göre sıralayıp sil baştan bir tekrar geçtiğim oluyor :)

Sözün özü ''Awkward'' denilince akla gelen ilk isim Andrew Hales ve onun birbirinden garip sosyal deneylerinin, şaka videolarının paylaşıldığı çok başarılı bir YouTube kanalı LAHWF.

En Çok İzlenen Komik Videolar


Şimdi LAHWF kanalının en çok izlenen komik videoları ve benim favori videolarımdan bazılarını paylaşacağım sizlerle.

Holding People's Hand


Trying to Kiss Girls in the Library


Paying for People' Groceries


Guess Who


Stealing The Wrong Person's Cell Phone


Awkward Dancing


Surprise Dancing for People


Handshake Confusion


Handshake Confusion 2


Handshake Confusion Deluxe


I'm Serious 2012


Creeping on People


Awkward #Hashtag


I Follow You On Instagram


LAHWF YouTube kanalını dolayısıyla Andrew Hales'i Google Plus - Facebook - Twitter hesaplarından da takip edebilirsiniz.

Ben en beğendiklerimi ve dediğim gibi en çok izlenenleri paylaştım. Siz de içlerinden en beğendiğinizi yazabilirsiniz ;)

lahwf
LAHWF