Ahtapot


oktapodi
Oktapodi

Oktapodi, Fransız Animasyon Okulu Gobelins'in ( Gobelins L'Ecole de L'Image ) nefis bir işi.

İki ahtapot birbirini severse ne olur?


oktapodi
Oktapodi

oktapodi
Oktapodi

İşte gerçek aşk hakkında yapılmış en sempatik kısa animasyon filmlerinden biri. Fransız yapımı Oktopedi ( Ahtapot ), birbirine aşık iki ahtapotun birinin tabağında yemek olmadan zorlukları nasıl aştığının hikayesi.

oktapodi
Oktapodi

oktapodi
Oktapodi

2008 yılında En İyi Kısa Animasyon Filmi Akademi Ödülü'ne ( Academy Award for Best Animated Short Film ) aday gösterilmiş fakat Oscar Ödülü'nü Tsumiki no ie / La Maison En Petits Cubes / The House of Small Cubes ( Küçük Küplerden Evler ) kısa animasyon çizgi filmine kaptırmış olan Oktapodi, bir grup gencin mezuniyet projesi olarak hazırlanmış ve çeşitli işbirlikleriyle sonlandırılmış bir kısa animasyon filmi.

oktapodi 2007
Oktapodi

İki aşık ahtapottan biri şef yardımcısı tarafından yemek yapılmak üzere ele geçiriliyor. Diğer ahtapotun, sevdiğini kurtarmak için gösterdiği çabalar ve ölümden kurtulmaya çalışan aşk dolu ahtapotların hikayesi.

oktapodi
Oktapodi

oktapodi
Oktapodi

ahtapot
Ahtapot

ahtapot
Ahtapot

ahtapot
Ahtapot

Oktapodi Music by

Kenny Wood

Oktapodi Offical Page ( Resmi Sayfası )


Aşk güzel şeydir. Hem de çok güzel ama aşk için, sevgi için bir şeyleri göze almak mücadele etmek gerekir.

Sevgilisini kurtarmaya çalışan sevimli bir ahtapotun macerası olan ''Oktapodi'' ile iki aşığın birbirleri için yaptığı fedakarlığı izleyecek ve filmden yüzünüzde bir gülümseme ile ayrılacaksınız.