Merhaba Bundle


bundle
Bundle

Son zamanlarda bir Bundle fırtınası aldı başını gidiyor. Peki nedir bu Bundle?
Çok sayıda ülkede yayına giren, binlerce haber kaynağı ve blogu bir araya getiren App Store (iPhone ve iPad) ve Google Play Store'dan (Android) ücretsiz indirilebilen bir haber okuma uygulaması.

oscarfavorite olarak bu farklı alternatiflerden biri olan Bundle'a merhaba diyoruz.

Evet efendim merhaba Bundle ve merhaba yeni yayın akışı...

''Her gün kullanmak isteyeceğimiz türden bir uygulama geliştirelim.''
Bundle

Minimal tasarım ve Maksimal işlevsellik ile en sevdiğiniz mecraları tercih ettiğiniz görünümde kolaylıkla takip edebileceğiniz Bundle, son dönemin en yenilikçi kişisel mobil haber okuma uygulamalarından biridir.

Kullanıcılarını dünyanın dört bir yanından en popüler haber mecralarının içerikleriyle buluşturan Bundle, şık tasarımı, kolay kullanımlı arayüzü ve binlerce blog/web sitesine hızlı ulaşımı sayesinde size her yönüyle sıra dışı bir haber okuma deneyimi sunuyor.

İnovasyon Çağı'nın her gün değişen kurallarına hızla adapte olan ve kullanıcı deneyimini daha iyiye taşımak için her an yeni yollar keşfetmeye açık bir ekip ile Bundle, kullanıcılarına en son haberleri mükemmel biçimde sunmayı hedefliyor.

Dünyanın Haberi Elinizin Altında


bundle
Bundle

Dünya çapında büyük ilgi gören Bundle; teknoloji, spor, sanat&tasarım, ekonomi, eğlence, bilim, otomobil, yaşam, oyun, moda, yazarlar, gezi, dergi, sinema gibi başlıklar altında birçok önemli ve popüler haber kaynağını kullanıcılarına sunuyor.

Haber okuma alışkanlıklarınzı değiştirecek Bundle uygulaması gerçekten de çok başarılı. Bunun yanı sıra benzer yerel uygulamaların daha da artması için de destek olunması gerektiğini düşündüğümden mutlaka mobil cihazınıza indirerek denemenizi öneriyorum.

Dwarf Planet


dwarf planet
Dwarf Planet

''Bize göre iyi iş çıkarmak; hem iş ortaklarımızı hem de bizi mutlu edecek tasarım ve teknolojiyle üretilmiş dijital deneyimler sunmak demek.''
Dwarf Planet

''Büyük bir tutkuyla web ve mobil projeler üretiyoruz.''
Dwarf Planet

Çalıştıkları markaları bulundukları noktadan bir üst seviyeye taşıyabilmek için kendilerinden isteneni en iyi şekilde karşılayacağına inandıkları ve zamanında tamamladıkları işler sunan Dwarf Planet adlı dijital reklam ajansının bizlere sunduğu, haber okuma uygulaması Bundle'ın resmi sitesine göz atmak isterseniz: BundletheWorld

Bundle Facebook
Bundle Twitter

Dwarf Planet Facebook
Dwarf Planet Twitter

Bundle'ı indirmek için:

Bundle Android
Bundle IOS

Oscar Favorite artık Bundle'da..