74. Altın Küre Ödülleri


2017 altin kure odulleri
2017 Altın Küre Ödülleri

74. Altın Küre Ödülleri (74th Golden Globe Awards)

Tören

8 Ocak 2017

Yer

The Beverly Hilton, Beverly Hills, California

Sunucular

Jimmy Fallon

Golden Globe Awards (Altı Küre Ödülleri)


golden globe awards
Golden Gloe Awards

Golden Globe Awards, bilinen adıyla Altın Küre Ödülleri, her yıl film ve televizyon dizilerine verilen Amerikan ödülleridir. Hollywood Foreign Press Association / HFPA (Hollywood Yabancı Basın Birliği) tarafından 1944'ten beri verilen Altın Küre Ödülleri, film endüstrisi için verilen en önemli ödüllerdendir. Ve Oscar Ödülleri'nden sonra en çok izlenen ödül törenidir. Altın Küre Ödülleri aynı zamanda film, dizi ya da aktör ve aktrisler için iyi bir referans olarak kabul edilmektedir. Altın Küre Ödülleri 93 film eleştirmeninin oylarına göre verilir.

74. Altın Küre Ödül Töreni Ne Zaman, Nerede, Hangi Kanalda?


NBC kanalından canlı yayınlanacak olan 74. Altın Küre Ödül Töreni, 8 Ocak 2017 tarihinde Beverly Hills, California'da gerçekleşecek. Tören 8 Ocak'ı 9 Ocak'a bağlayan gece canlı olarak ülkemizde FOXLIFE kanalından da izlenebilecek.

Altın Küre Ödülü Sunacaklar


jimmy fallon
Jimmy Fallon

Gecenin sunuculuğunu, ABD'li komedyen, aktör, yazar, yapımcı, müzisyen ve televizyon sunucusu Jimmy Fallon üstlenecek.

HFPA (Yabancı Basın Birliği) 2017 yılı için Altın Küre Adaylarını kısa bir süre önce açıkladı...

hollywood foreign press association
Hollywood Foreign Press Association

Sinema ve Televizyon dünyasının merakla beklediği an geldi ve sektörün en iyilerinin seçileceği 74th Golden Globe Awards (74. Altın Küre Ödülleri) adayları açıklandı. Oscar'ın habercisi niteliğini taşıyan Altın Küre'nin bu yılki adayları da birbirinden iddialı yapım ve isimlerden oluşuyor. 74. Altın Küre Ödül Töreni'nde bu yıl da heyecan dorukta olacak.

İşte Don Cheadle, Laura Dern ve Anna Kendrick tarafından anons edilen Altın Küre'nin televizyon ve sinema dalındaki adayları...

golden globe awards
Golden Globe Awards

#GoldenGlobes